Breaking News

7 filme de Crăciun pe care trebuie să le vezi

Cu siguranță, Crăciunul este un moment minunat pentru a te bucura de filme tematice care aduc o atmosferă de sărbătoare în casele noastre. Iată 7 filme de Crăciun pe care trebuie să le vezi pentru a te bucura de spiritul festiv al sezonului:

 1. „Singur Acasă” (Home Alone) – 1990
  • Un clasic de Crăciun, acest film spune povestea lui Kevin McCallister (interpretat de Macaulay Culkin), un băiețel care este lăsat accidental singur acasă în Ajunul Crăciunului și trebuie să se apere singur împotriva hoților. Cu umor și aventură, acest film este un favorit al familiei în sezonul festiv.
 2. „Mizerabilii” (The Muppet Christmas Carol) – 1992
  • O adaptare a clasicului roman „Scrooge” de Charles Dickens, acest film aduce în prim-plan personajele Muppets în rolurile principale ale poveștii. Michael Caine interpretează rolul Scrooge, iar umorul și căldura Muppets fac din acest film o experiență festivă de neratat.
 3. „Crăciunul cu familia Griswold” (National Lampoon’s Christmas Vacation) – 1989
  • Comedia aceasta clasică îi are în centrul atenției pe Clark Griswold (interpretat de Chevy Chase) și familia sa care se pregătește pentru sărbători. Cu situații comice și multe încercări de a crea o atmosferă perfectă de Crăciun, acest film este amuzant și adorat de mulți.
 4. „Greu de Ucis” (Die Hard) – 1988
  • Deși poate nu este un film de Crăciun tradițional, „Greu de Ucis” se petrece în timpul sărbătorilor și are un cult uriaș în rândul fanilor. Bruce Willis interpretează rolul lui John McClane, un polițist care încearcă să salveze o clădire de la teroriști în Ajunul Crăciunului.
 5. „Elful” (Elf) – 2003
  • „Elful” este o comedie plină de căldură și umor în care Will Ferrell interpretează rolul lui Buddy, un om crescut ca și cum ar fi elf în Polul Nord. Când descoperă că este de fapt un om adevărat, Buddy merge în New York în căutarea tatălui său și aduce cu el bucuria Crăciunului.
 6. „Miracle on 34th Street” – 1994
  • O nouă adaptare a clasicului „Miracol pe Strada 34”, acest film spune povestea lui Kris Kringle, un bătrân care pretinde că este Moș Crăciun și care aduce oamenilor speranța și credința în spiritul Crăciunului. Un film reconfortant și plin de înțelesuri profunde.
 7. „Polar Express” – 2004
  • Bazat pe cartea populară a lui Chris Van Allsburg, „Polar Express” este o aventură magică a unui copil care călătorește la Polul Nord în timpul Crăciunului. Cu animație uimitoare și un mesaj de credință în spiritul Crăciunului, acest film este potrivit pentru toate vârstele.

Acestea sunt doar câteva dintre filmele de Crăciun pe care trebuie să le vezi pentru a te bucura de bucuria și căldura acestei perioade festive. Indiferent de preferințele tale, există un film de Crăciun care să se potrivească gusturilor tale și să-ți aducă zâmbetul pe buze în timpul sărbătorilor. Așază-te comod, pregătește popcorn și bucură-te de magia Crăciunului pe ecranul TV!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *